Hej och välkommen

Vad roligt att du tittar in på min hemsida och shop.

Det är för oss alla en mycket annorlunda och för många en väldigt kämpig tid ❤️ 

Jag medverkar ofta på mässor och marknader och säljer mycket produkter på det sättet. I detta tidevarv så har ännu en mässa ställts in, i mars Vårmässan och i maj Medelpads Trädgårdsmässa. Det blir ett stort avbräck för min verksamhet. 

Så titta gärna i min shop och beställ där eller via mejl, Messenger eller ring till mig alla dagar i veckan, tisdag t o m torsdag efter kl. 15.30 ❤️ Jag levererar fritt inom Matfors-, Timrå- och sundsvallsområdet efter överenskommelse om tid och plats. Betalning kan göras med kort, Swish eller kontanter när vi möts upp. 

När du beställer för minst 300:-, till ordinarie priser, så erhåller du mångsidiga Aloe Lips värde 48:- med på köpet och när du beställer produkter för minst 450:- så erhåller du en hudvårdande Aloe & Avocado face and body tvål värde 68:- med på köpet, tvålen funkar lika bra till tvätt av händerna som ansiktet och i duschen. När du handlar för 650:- eller mer så erhåller du båda produkterna ovan med på köpet, värde 116 kronor. Du kan läsa mer om båda produkterna i shopen. 

OBS! Vid beställning via shopen till övriga delar av landet så lägger jag till bonusprodukten/produkterna separat vid packning av din order.

I shopen hittar du härliga Aloe Veraprodukter från den världsledande Aloe Veraproducenten Forever Living Products. Produkter för hudvård, hälsa och välbefinnande baserade på hälsoväxten Aloe Vera, använd och känd sedan flera tusen år.

Praktiskt med växten i tub, flaska eller annan förpackning. 

Du kan skapa ditt eget konto. Vid personlig leverans så kan du välja att betala med Swish, kontant eller med kort när vi möts. Du kan även handla direkt och välja att enkelt checka ut via Klarnas betalsystem.

Personlig leverans får du om du bor i Matfors eller Sundsvall med omnejd. Till övriga Västernorrland och hela Sverige levererar jag med PostNords Skicka Lätt spårbara brev.

Välkommen in att botanisera! ❤️

Bästa hälsningar från Evabritt